Nogometni klub Rudar potpisao ugovor o poslovnoj suradnji sa Specijalnom bolnicom za ortopediju „Dr.Nemec“

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

remzo zalihić, boris nemec, nk rudar, radio labin

Jučer su, u poluvremenu utakmice Rudara i Istre 1961, u klupskim uredima predsjednik Nogometnog kluba Rudar Remzo Zalihić i prof. dr. Boris Nemec, osnivač Specijalne bolnice za ortopediju „Dr. Nemec“ iz Matulja potpisali ugovor o poslovnoj suradnji. Rudar i Specijalna bolnica za ortopediju „Dr. Nemec“ već su surađivali, a sada je to i službeno potpisano, na obostrano zadovoljstvo. Predsjednik Rudara je istaknuo je kako im je čast da su uspostavili suradnju s toliko priznatim stručnjakom i bolnicom koja je postala sinonim za kvalitetu.

„Vjerujem da smo ovime pokazali put i mnogim drugim istarskim sportašima i klubovima, jer su cijene u bolnici našeg partnera izrazito prihvatljive za današnje ekonomsko stanje, a zdravlje treba stavljati na prvo mjesto. Iako se nadamo da ćemo imati što manje operativnih zahvata, lijepo je znati da je našim nogometašima omogućeno brzo i stručno obavljanje istih. Nama je ovo i s financijske strane racionalno, jer je puno bolje igrača oporaviti u 20 dana, nego čekati njegov oporavak od nekoliko mjeseci ili posezati za pojačanjima koji će ga zamijeniti.“, rekao je Zalihić.  

„Drago mi je da smo ovdje i mislim da je ovo vrlo dobra ideja za obje strane. Znam da je igračima vrlo bitno da se što prije vrate na sportsko polje, a normalno i klubu te vjerujem da će ova suradnja biti duga i plodonosna. Osim mene, u našoj bolnici radi još nekoliko priznatih stručnjaka pa vjerujem da nogometaši Rudara ne trebaju brinuti hoće li doći u dobre ruke.“, rekao je prof. dr. Boris  Nemec.

Inače, Specijalna bolnica “Dr. Nemec” osnovana je 2004. godine kao prva privatna specijalna bolnica za ortopediju te je posvećena liječenju ozljeda i bolesti lokomotornog sustava. Specijalna bolnica namjenski je građena ortopedska ustanova. Operativni zahvati izvode se u tri moderne operacijske sale s najvišim stupnjem sterilnosti (laminar flow air). Opremljena je RTG uređajem i uređajem za ultrazvučnu dijagnostiku. Pregledi se izvode u tri ambulante.

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin