Održan 10. rukometni Uskrsni turnir

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

Proteklog vikenda u Labinu se održao 10. po redu Uskrsni turnir na kojem su sudjelovali gosti iz Njemačke, JSG Further Land, i Italije, Pallamano Ravarino te domaće ekipe ŽRK Arena, ŽRK Rudar, RK Mladi Rudar, RK Veruda i MRK Arena Jadrograd. Turnir se održao u 4 konkurencije, dječaci rođeni 2000./01. – kadeti, dječaci rođeni 2002./03. – mlađi kadeti, dječaci rođeni 2004./05. i cure rođene 2000./01. i mlađe. U grupi A za najbolju je momčad proglašen Rukometni klub Mladi Rudar, u grupi B druga momčad Mladog Rudara.

U grupi C, u kategoriji djevojaka, najbolja je bila ekipa Ženskog rukometnog kluba Rudar, a u najmlađoj grupi, u kategoriji dječaka rođenih 2004./2005. također su najbolji bili mladi domaći rukometaši. U grupi A za najboljeg golmana proglašen je Patric Mayer iz JSG Further Land, za najboljeg strijelca proglašen je Vanja Šehić te za najboljeg igrača Marin Dukić, obojica iz RK Mladi Rudar. U grup B za najboljeg golmana proglašen je Luka Hrvatin, za najboljeg strijelca Dino Husejnagić te za najboljeg igrača Mateo Blažina, sva trojica iz RK Mladi Rudar.

U gurpi C za najbolju golmanicu odabrana je Katrine Klainekampman, za najboljeg strijelca Lisa Wanzek, obje iz JSG Further Landa te za najbolju igračicu proglašena je Ivana Vrkić iz ŽRK Rudara. U najmlađoj grupi D za najboljeg golmana izabran je Diego Venanzi iz Pallamano Ravarino, za najboljeg strijelca Enver Durmić iz RK Mladi Rudar te za najboljeg igrača proglašen je Federico Guerzoni iz Pallamano Ravarino.

 

// Najnovije lokalne vijesti

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin