Održan 10. rukometni Uskrsni turnir

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

Proteklog vikenda u Labinu se održao 10. po redu Uskrsni turnir na kojem su sudjelovali gosti iz Njemačke, JSG Further Land, i Italije, Pallamano Ravarino te domaće ekipe ŽRK Arena, ŽRK Rudar, RK Mladi Rudar, RK Veruda i MRK Arena Jadrograd. Turnir se održao u 4 konkurencije, dječaci rođeni 2000./01. – kadeti, dječaci rođeni 2002./03. – mlađi kadeti, dječaci rođeni 2004./05. i cure rođene 2000./01. i mlađe. U grupi A za najbolju je momčad proglašen Rukometni klub Mladi Rudar, u grupi B druga momčad Mladog Rudara.

U grupi C, u kategoriji djevojaka, najbolja je bila ekipa Ženskog rukometnog kluba Rudar, a u najmlađoj grupi, u kategoriji dječaka rođenih 2004./2005. također su najbolji bili mladi domaći rukometaši. U grupi A za najboljeg golmana proglašen je Patric Mayer iz JSG Further Land, za najboljeg strijelca proglašen je Vanja Šehić te za najboljeg igrača Marin Dukić, obojica iz RK Mladi Rudar. U grup B za najboljeg golmana proglašen je Luka Hrvatin, za najboljeg strijelca Dino Husejnagić te za najboljeg igrača Mateo Blažina, sva trojica iz RK Mladi Rudar.

U gurpi C za najbolju golmanicu odabrana je Katrine Klainekampman, za najboljeg strijelca Lisa Wanzek, obje iz JSG Further Landa te za najbolju igračicu proglašena je Ivana Vrkić iz ŽRK Rudara. U najmlađoj grupi D za najboljeg golmana izabran je Diego Venanzi iz Pallamano Ravarino, za najboljeg strijelca Enver Durmić iz RK Mladi Rudar te za najboljeg igrača proglašen je Federico Guerzoni iz Pallamano Ravarino.

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin