♫ Elio Stepančić, SDP-ov kandidat za načelnika Općine Sveta Nedelja

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

sdp, elio stepančić, mladen vlačić,  radio labin

"Elio Stepančić, kandidat je SDP-a za načelnika Općine Sveta Nedelja, a Mladen Vlačić kandidat za njegovog zamjenika i nositelj liste za Općinsko vijeće", rečeno je to danas na konferenciji za novinare Općinske organizacije SDP-a Svete Nedelje, koja će na izbore izaći samostalno.

U kampanju za lokalne izbore krećemo sa sloganom „Zajedno za bolju Općini Sveta Nedelja“, a s građanima općine osigurat ćemo brži razvoj općine, gospodarski rast, društveni razvoj i standard građana, kazao je kandidat za načelnika Elio Stepančić: (ton – Elio Stepančić). Zalagat će se za informatizaciju rada općinske uprave, osposobljavanje, usavršavanje i školovanje kadrova te postepeno uvođene e-uprave, pratiti natječaje i učinkovito koristiti sredstva EU i strukturnih fondova u cilju razvoja općine i poboljšanja uvjeta života, istaknuo je Stepančić i nastavio: (ton – Elio Stepančić 1).

Cilj SDP-a Svete Nedelje je da preuzme upravljane općinom na način da, rekao je nositelj liste Mladen Vlačić: (ton – Mladen Vlačić). SDP će biti otvoren za suradnju sa svima ustvrdio je Vlačić te će se zalagati za: (ton – Mladen Vlačić 1). Podržavaju izgradnju dječjeg vrtića, a radit će i na uređenju javne rasvjete, asfaltiranju i realizaciji sustava javne odvodnje u Nedešćini. Detaljan program, najavio je Mladen Vlačić, predstavit će građanima neposrednim kontaktom: (ton – Mladen Vlačić 2), zaključio je Mladen Vlačić, SDP-ov kandidat za zamjenika Općine Sveta Nedelja i nositelj njihove liste.

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin