Sportski susreti ovog vikenda

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

nk rudar, radio labin

Nogometaši Rudara dočekuju Halubjan

Vodeća momčad Međužupanijske nogometne lige Nogometnog središta Rijeka, Nogometni klub Rudar sutra u 23. kolu na domaćem travnjaku igra protiv Nogometnog kluba Halubjan iz Viškova. Gosti su trenutačno na devetom mjestu ljestvice s 30 bodova, dok Rudar na prvom mjestu ima 45 bodova, bod više od drugoplasirane Pazinke. Utakmica između Rudara i Halubjana na Gradskom stadionu počinje u 16.30 sati.

Rukometaši Mladog Rudara igraju protiv Solina

Rukometaši Mladog Rudara sutra uvečer na domaćem parketu u 20. kolu Prve Hrvatske rukometne lige jug dočekuju momčad Rukometnog kluba Solin. Rukometaši Solina trenutačno su devetoplasirana momčad lige s 17 osvojenih bodova, dok su kovari na 4. mjestu s 23 osvojena boda. Utakmica u Gradskoj dvorani počinje u 20 sati.

Rukometašice Rudara gostuju u Rijeci

Sutra u 21. kolu Druge Hrvatske rukometne lige zapad rukometašice Rudara odlaze na gostovanje u Rijeku kod druge ekipe Rukomentog kluba Zamet. Susret je to četvrto i peto plasirane ekipe lige. Zamećanke su naime trenutno na 4. mjestu s 25 bodova, dok su labudice na 5. mjesto sa bodom manje.

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin