♫ Kršan iduća dva dana u znaku samoniklog bilja

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

franko zgrablić, šumski kuhar, radio labin

 

Na Sportsko rekreacijskom centru Pristav u Kršanu sve je spremno za 8. Festival samoniklog bilja koji se svečano otvara sutra u 11 sati. U dva dana ovog jedinstvenog festivala predstavit će se više od 60 izlagača iz cijele Hrvatske, a posjetitelji će moći poslušati 15 predavanja i sudjelovati u radu pet radionica. Ove godine pripremljena je i bogatija ponuda gastro izlagača.

Govori direktorica Turističke zajednice Općine Kršan Ariana Brnetić: (ton – Ariana Brnetić). Ona od radionica, koje su gotovo već sve popunjene, ističe: (ton – Ariana Brnetić 1). Festival samoniklog bilja ove će godine biti i domaćin, najavljuje direktorica Turističke zajednice: (ton – Ariana Brnetić 2). Ariana Brnetić kaže kako očekuje da će 8. Festival samoniklog bilja u Kršanu posjetiti velik broj posjetitelja, pa i više od prošlogodišnjih 3500: (ton – Ariana Brnetić 3).

Festival samoniklog bilja moći će se u subotu i nedjelju posjetiti od 11 do 19 sati. Organizatori su Turistička zajednica Kršana, Općina Kršan i Poljoprivredna zadruga Čepić polje, suorganizator Upravni odjel za poljoprivredu Istarske županije, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Istarska županija i Hrvatska turistička zajednica. Ovogodišnji partner festivala je Virovitičko-podravska županija. Osmi Festival samoniklog bilja održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović.

Atmosferu s Festivala samoniklog bilja moći ćete doživjeti sutra u izravnom prijenosu našeg radija, od 12 do 14 sati sa Sportsko rekreacijskog centra Pristav.

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin