U ponedjeljak počinje 62. Kvarnerska rivijera

Kreirano . objavljeno u kategoriji Lokalne vijesti

stadion labin, radio labin

Sinoć je u klupskim prostorijama Nogometnog kluba Rudar održana konferencija za novinare povodom 62. Kvarnerske rivijere, koja se od ponedjeljka 22. do subote 27. svibnja održava u Labinu. Osim u Labinu, ovaj međunarodni turnir igra se još u Kostreni, Novom Vinodolskom i Omišlju.

Rudar će u Labinu igrati u skupini s Budućnosti iz Podgorice, Zrinjskim iz Mostara i talijanskom Speziom. Nakon utakmica u skupini u Labinu se u četvrtak igraju i dva četvrtfinalna ogleda, a u subotu i jedna utakmica polufinala. Tino Licul, jedan od glavnih igrača domaće momčadi, kazao je kako je Kvarnerska rivijera oduvijek bila nešto posebno. „Mi nemamo imperativ rezultata, ali sigurno želimo dati svoj maksimum kako si ne bi ništa mogli zamjeriti. Respektiramo sva tri protivnika, ali nećemo se predati unaprijed. Čini se da nas najteža utakmica čeka odmah u ponedjeljak, pa bih posebno zamolio sugrađane da nas dođu podržati jer momčad poput Spezie možemo pobijediti samo na motiv i zalaganje.“, kazao je Licul.

Selekciju Rudara vodit će trener kadeta Dragan Načinović, a pomagat će mu juniorski strateg Robi Čalović. Momčad Rudara se za ovu prigodu pojačala s Rinatom Pamićem iz Potpićna, a kadetskoj momčadi su pridodani Tino Licul i Josip Maksenčuk.

„Prije svega, volio bih reći da je čast voditi selekciju Rudara na Kvarnerskoj. Trener Čalović i ja još uvijek razmišljamo o finesama unutar momčadi, ali vjerujem da će u ponedjeljak sve biti spremno za iznenađenje. Spezia je sigurno favorit, ali mi ne ulazimo u susret sa bijelom zastavom. Ako su bolji, neka nam to i pokažu, a ja sam uvjeren da će naši nogometaši dati sve od sebe da opravdaju boje kluba i grb na dresu“, izjavio je Dragan Načinović.

kvarnerska 2017

Gradski stadion se otvara u ponedjeljak od 16:30, prvi susret između Budućnosti i Zrinjskog počinje u 17 sati, a između dvije utakmice, točno u 18:40 održat će se i službeno otvaranje turnira. Nakon toga u 19 sati igrat će Rudar i Spezia.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin