Novosti

14.11.2017

Bogat program "Adventa u srcu Istre"

Žminj će i ove godine u blagdansko vrijeme biti centar raznih događanja u programu "Advent u srcu Istre". Već tradicionalno u Adventsko vrijeme u velikom grijanom šatoru sprema se bogata zabava u srcu središnje Istre u Žminju, a sve u organizaciji žminjskog kluba "The bar". 

 
Već godinama za redom, božićno - novogodišnji program zadovoljit će sve ukuse. Tako će prosinac započeti već 2. prosinca uz koncert jedne od najvećih zvjezda Balkana, Milice Todorović. Tjedan dana kasnije u subotu 9. prosinca sve će zabaviti legenda hrvatske estrade Željko Bebek, uz njega će nastupiti i renomirani istarski bend Proleteri. Sredina prosinca rezervirana je za veliku zvjezdu Jelenu Rozgu, koja će u šatoru u Žminju nastupiti 16. prosinca. Na sam Božić organizatori su spremili veliki božićni koncert uz boema hrvatske estrade, Mladena Grdovića.
 
Ove će se godine u sklopu šatora u Žminju, nalaziti i Adventske kućice s kuhanim vinom, ali i ostalim pićima, fast food i još mnogo ostalih popratnih događanja. "Advent u srcu Istre" definitivno je program koji će zadovoljiti sve ukuse!