Scena

 

 

15.11.2017

Nipplepeople sljedećeg tjedna u Puli!

U subotu, 25.11., klub Uljanik će biti mjestom koncertnog događanja koje će ugostiti jednu od ponajboljih glazbenih pojava na ovim prostorima. U Pulu premijerno stiže electro pop grupa Nipplepeople iz Zagreba koja je osnovana 2008. godine, a uz neodoljive numere poznati su i po tome što nastupaju maskirani pojašnjavajući svoju tajanstvenost morem žutila na glazbenoj sceni i željom za stavljanjem glazbe u prvi plan.

I uistinu, glazbena kulisa grupe Nipplepeople je svojevrsno pomicanje horizonata suvremene glazbe ovih prostora. Širu popularnost ostvarili su hit singlom “Sutra”, ali i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nipplepeople nastupali su na renomiranim ljetnim festivalima: EXIT, Terraneo, Summer Fest... te kao predgrupa bendovima kao što su Hurts, Faithless i Stereo MCs.

Moderni i istovremeno savršeno retro obojani, hipnotički senzualni, neodoljivi te neopisivo plesni i zarazni u susretima uživo, to su Nipplepeople! Više o koncertu te ulaznicama pronađite na Facebook stranici Kluba Uljanik.