Scena

 

 

11.02.2018

♫ Jole ponovno usijao atmosferu u Žminju. Povodom Dana žena slijedi novi spektakl.

Po 4. put za redom, jedan od najvećih zabavljača na našim prostorima, Joško Čagalj Jole, raspalio je Žminj. Veliki šator i ovog je puta pucao po šavovima uz zaljubljenu atmosferu kakva se u Žminju zaista može vidjeti uoči svakog Valentinova.
 
Jole povodom Valentinova u Žminju
 
Valentinovo u Žminju se nastavlja i to koncertom The Night Expressa, u velikom grijanom šatoru na sajmištu u Žminju. A kako je Žminj pravi centar Istre za odličnu zabavu, pokazuju stalni novi i sve veći eventi koje žminjski The Bar neumorno sprema. Tako smo jučer, uoči Joletova koncerta, u intervjuu sa glavnim organizatorom Sanjinom Galantom, exkluzivno saznali tko dolazi u Žminj povodom Dana Žena. U razgovoru za našu emisiju Showtime, Sanjin je exkluzivno objavio kako će se 8. Mart u Žminju slaviti uz veliki koncert Klape Rišpet: Ton Sanjin Galant
 
Klapa Rišpet
 
Klapa Rišpet jedna je od najpoznatijih hrvatskih klapa, a u posljednje vrijeme posebno se istaknula hitovima: Kad iman tebe, Samo njoj ću pivat, Reći ćeš mi fala i brojnim drugim koji broje miljunske preglede na You Tubeu. Bit će to još jedna u nizu velikih glazbenih poslastica koje nam kroz godinu sprema žminjski The Bar.