Lokalne vijesti

14.02.2014

Nikola Zahtila novo ime NK Rudar

Nakon kontrolne utakmice (Mladost/F/, Buje i Borac/BL/) koje su odgođene zbog vremenskih neprilika, nogometaši Rudara su jučer odigrali treću ovogodišnju, protiv Jedinstvo Omladinca u Svetom Martinu. Zahvaljujući boljoj igri, posebno u drugom poluvremenu, slavili su Labinjani sa 0:3. Prvi je pogodio Čudić u 51. minuti, na asistencije Stepčića kojemu se lopta odbila nakon što je Juričić pogodio okvir gola. U 73. minuti mrežu Šumberca, preciznim udarcem s nekih 10-ak metara, malo iskosa s desne strane, zatresao je Juričić, da bi točku na „i“, svojim drugim golom na utakmici, 11 minuta prije kraja, stavio Čudić.
U subotu 15. veljače NK Rudar od 13:00 sati ima novu kontrolnu utakmicu u Opatiji protiv istoimenog trećeligaša, a u srijedu 19. veljače protiv NK Potpićan Učke 72. Generalku prije proljetnog nastavka III. HNL-Zapad, Labinjani igraju u slovenskoj Izoli protiv tamošnjeg istoimenog trećeligaša. Utakmica je na rasporedu u subotu, 22. veljače sa početkom u 14:00 sati.
Novo ime u Rudarovoj svlačionici je dosadašnji vratar Jedinstvo Omladinca Nikola Zahtila koji će nadomjestiti odlazak Alexa Šumberca u Nedešćinu. Zajedno s njim i juniorom Valnerom Radočajem trener Šumberac za proljetni dio prvenstva na dispoziciji ima 23 nogometaša.
Osim seniora u punom pogonu su i ostale uzrasne kategorije. Kadeti u subotu, 15. veljače od 15:30 sati, u Svetom Martinu, igraju protiv juniora Jedinstvo Omladinca, a dan kasnije zajedno s juniorima putuju u Rovinj gdje u 15:00 i 17:00 igraju protiv svojih vršnjaka iz tamošnjeg trećeligaša. Isti dan kontrolne utakmice imaju i najmlađi,odnosno kategorije U-9, U-11 A i U-11 B koji gostuju u Šmriki.

NK RUDAR

{fcomment}