Scena

06.03.2018

Nina Kraljić dolazi u Labin!

Nina Kraljić, mlada je talentirana glazbenica, vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora, čiji glas smo prvi puta čuli u prvoj sezoni natjecateljske emisije "The Voice", gdje je uvjerljivom pobjedom stekla laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske, 31. ožujka dolazi u Labin. Koncert će održati u Klubu mladih, "Klub 21" (KuC "Lamparna") s početkom u 22 sata.

Od nastupa na natjecateljskoj emisiji "The Voice" Nina niže glazbene uspjehe, od nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, do predstavljanja Hrvatske na Eurovision Song Contestu pa sve do inozemnih turneja i osvajanja nagrade "Slavenska nada" bjeloruskog Ministarstva kulture na prestižnom natjecanju u gradu Vitebsku.

Krajem 2017. godine stiže i MTV EMAs Adria nominacija, a početak 2018. godine obilježava s glavnom ulogom u HNK Osijek u opereti "Kod bijelog konja"... Nina pjeva, pleše, posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima kao što su npr. Štrumpfovi, Rio, Snježna kraljica, Ferdinand, Princeza Sofija... i mnogi drugi.

Ninin glazbeni program pod nazivom "Acoustic World Music Experience" poziv je na mistično glazbeno putovanje i prava glazbena poslastica sazdana od unikatnih aranžmana world music skladbi, vješto izmješanih različitih stilova glazbe od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, filmske glazbe, ethno skladbi, pa sve do Nininih vlastitih skladbi s albuma "Samo".

Labinskoj publici Nina će izvesti spoj probranih svjetskih uspješnica i hitova - ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjeriti labinsku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom!

U Labin dolazi u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev. Ulaznice po cijeni od 40kn uskoro možete nabaviti u pretprodaji!