Scena

12.03.2018

Ivan Zak pjesmom zaveo Pazinjanke!

Pazin je u vikendu za nama plesao u ritmovima jednog od najtraženijih glazbenika. Zavodljivi ritmovi Ivana Zaka, oduševili su do posljednjeg mjesta ispunjenu Novu dvoranu u Pazinu, gdje je Ivan odličnim koncertom u društvu bezbrojnih dama, na poseban glazbeni način proslavio Dan žena.

Njegov osmijeh, stas i glas, obožavateljima su najdraži su poklon, a sve obožavateljice i ovoga puta nisu propustile prigodu da iz prvih redova čuju i vide najbolje od svog idola. Uz brojne Ivanove hitove, poput 'Da si tu', 'Meni se s tobom', ‘Za ljubav rođeni’ 'Sve si moje', ‘Opasna’ ili 'Tko mi te krade', u Pazinu nije nedostajalo ni poljubaca, zagrljaja i nezaobilaznih selfija.

Za još jednu nezaboravnu večer u društvu fanova, za koje sam uvijek ističe kako su njegov najveći motiv i pokretač u radu, Ivan se svim okupljenima odužio vrhunskim koncertom, na kojem su mu glazbeno društvo radili i odlični Begini. Rasplesani i raspjevani fanovi tijekom nastupa, te zadovoljna i nasmijana lica nakon koncerata, dokaz su kako je Ivan i ovoga puta dao sve od sebe, ali i potvrda zašto je njegov koncertni raspored od početka godine prepun, a gdje god pjevao, uvijek se traži mjesto više.