Lokalne vijesti

12.03.2018

♫ Dva dana do četvrt finala kupa Hrvatske u rukometu uz izravan prijenos na Radio Labinu

Rukometni klub Mladi Rudar i Rukometni klub Umag odmjerit će snage u velikoj utakmici u labinskom Sportskom centru Franko Mileta 14. ožujka od 20 sati. Cijeli spektakl prenijet će i ekipa Radio Labina u izravnom prijenosu koji započinje uvodnom emisijom u 19:45, a završit će se nakon utakmice analizom susreta. Komentatori susreta su profesionalna novinarka i voditeljica Radio Labina Silvana Fable i Dalibor Zupičić, poznati i renomirani te bivši prvoligaški rukometaš.

Svi koji ne mogu prisustvovati susretu u labinskom Sportskom centru Franko Mileta, moći će kompletan derbi pratiti putem Radio Labina, na 4 frekvencije duž cijele istočne obale Istre, u Puli i Rijeci ili putem internetskog streama bilo gdje u svijetu. Stream možete potražiti ovdje.

Vidimo se na tribinama i čujemo se na Radio Labinu! Glavni pokrovitelj prijenosa utakmice je Grad Labin, pokrovitelji: Komunalno poduzeće 1. Maj Labin, Istarska kreditna banka Umag, Maling d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju i trgovinu,Elektra Labin. Medijski partneri: portal Naša Bujština, Labin.com, Istrasport.

Povodom utakmice, danas su u emisiji Sportski intermezzo gostovali potpredsjednik kluba Dalibor Zupičić, pomoćni trener Boris Milevoj i najbolji rukometaš kovara, mladi Fran Mileta. 

 
Dvorana Labin