Scena

16.04.2018

Ofenbachova retro poslastica „Party“ uvertira je ljetnoj zabavi na Sea Star Festivalu!

Nakon zaraznog megahita „Be Mine“ i ludo uspješne „Katchi“ kojima su zavladali radijskim eterom diljem svijeta, pariški DJ dvojac Ofenbach svježe je izbacio pravu ljetnu poslasticu „Party“. Magični recept po kojem su još jednom složili hit za plesne podije klubova i festivala uključuje evokaciju kultne „(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)“ legendarnih Beastie Boysa. Iza spota prožetog retro atmosferom i motivima iz 80-ih stoje Sébastien Tulard i Benoît Chaslerie koji su radili i sa slavnom Kylie Minogue.

Već ranije poznati po fantastičnim remiksevima, Ofenbach su kao zaljubljenici u glazbeno restauriranje ovaj put u ruke dobili pjesmu prave one-man funk mašine Lack Of Afro u koju su vokalno upleteni Wax i Herbal T. Ofenbachov re-work njihovog singla „Party“ ritmična je pozivnica za sve koji se već pripremaju za ljetne zabave pod vedrim nebom kakve se s nestrpljenjem iščekuju i na Sea Star Festivalu. Ovaj sve popularniji tandem s više od 250 milijuna streamova na Spotify platformi, u Umag stiže 26. svibnja.

Od 17. travnja u 10:00 sati kreće specijalna prodaja jednodnevniih ulaznica za glavne festivalske dane, 25. i 26. svibnja. Najbrži Sea Star fanovi svoje jednodnevne ulaznice moći će u roku 24 sata nabaviti po poklon cijeni od svega 149 kn, što je ušteda od rekordnih 40% u odnosu na njihov finalni iznos. Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mjestima te online na servisima Entrio i Ticket Shop.

Sea Star Festival otkrio je i raspored izvođača po danima, o čemu više čitajte OVDJE.