Lokalne vijesti

17.04.2018

Predložite kandidate za godišnja priznanja Grada Labina, raspisan i natječaj za dodjelu godišnjih nagrada Roberto i Daniela Giannini

Od jučer je otvoren javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Labina. Inicijativu o kandidatima za dodjelu javnih priznanja mogu dati članovi Komisije za dodjelu priznanja, radna tijela i vijećnici Gradskog vijeća, gradonačelnik te udruge građana i druge pravne i fizičke osobe. Javna priznanja su proglašenje počasnim građaninom, nagrada za životno djelo, godišnja nagrada, zahvala i priznanje. Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja otvoren je do 30.svibnja.

Raspisan natječaj za dodjelu godišnjih nagrada Roberto i Daniela Giannini

Labinski gradonačelnik raspisao je jučer javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini za 2018.godinu. Pravo natjecanja imaju svi polaznici sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog sveučilišnog studija i poslijediplomskog specijalističkog studija s područja Grada Labina upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu do 35. godine života. Prijaviti se može samo znanstvenoistraživački rad. Labina. Prijave za godišnju nagradu otvorene su do 30.svibnja. Godišnja nagrada Roberto i Daniela Giannini utemeljena je u počast tragično preminulim supružnicima doc.dr.sc. Robertu Gianniniju i mr.sc. Danieli Pulić-Giannini te se dodjeljuje u svrhu poticanja znanstvenoistraživačkog rada i promicanja studentskog stvaralaštva.