Scena

 

 

23.04.2018

Zauvijek otišao jedan od najvećih DJa današnjice: Preminuo Avicii

U 28. godini u petak je preminuo jedan od najvećih producenata, DJa i glazbenika današnjice. Tim Bergling, poznatiji kao Avicii, iza sebe je imao i više nego uspješnu i zadovljujuću karijeru. Srca cijelog svijeta osvojio je hitom “Levels” koji se tjednima zadržao na vrhovim svih svjetskih top ljestvica. Potom su uslijedile suradnje sa renomiranim glazbenicima, a s vremenom su nastajale i pjesme koje danas rijetko tko nikada nije čuo. “Wake me up”, “Waiting for love”, “Hey brother” i mnogi drugi.

 

Avicii je u svojim pjesmama imao prepoznatljiv stil koji je bilo nemoguće zaobići na svim svjetskim radio postajama. Različite melodije koje su stalno osvajale top ljestvice, svrstale su ovog DJa među sam glazbeni vrh, a Tim je ubrzo postao najtraženiji DJ i producent, rame uz rame sa velikanima poput Davida Guette, Bob Sinclaira, Calvina Harrisa.

 

Pravo je pitanje koliko je novih ostvarenja moglo bit pred Aviciiem. Svakako će biti zapamćen po najboljim pjesmama, dubokim spotovima i fantastičnim koncertima. Emisija Showtime, u subotu 21.4. tim će povodom, u svoju glazbenu listu uvrstiti najveće hitove Aviciia.