Scena

25.02.2014

''James Brown je pored tebe''

Nakon 16 godina izbivanja s domaće hip-hop scene Renato Đošić - RENMAN nakon trogodišnjeg snimanja napokon je objavio "THE ALBUM…Krka ili krkaspi" u izdanju Dallas Recordsa i Sipa Musica.

Nakon spotova za pjesme "Ne Budi Ljut" , "Krka ili Krkaspi", te posljednjeg spota "Ja sam se rol s tim", koji je u mjesec dana pregledan više od 75 000 puta te podigao popriličnu prašinu, Renman je snimio i spot za pjesmu "James Brown je pored tebe" posvećenu prerano preminulom prijatelju Dini Dvorniku.
Pjesma je snimljena još 2009. godine dok je u reizdanju objavljena na albumu "THE ALBUM... Krka ili Krkaspi" krajem 2013. godine.
Za režiju spota pobrinuo se Matej Matijević dok je za glazbenu produkciju zaslužan Mark Silver.

Novozagrebački šatro govor i dalje je ostao Renmanov zaštitni znak, a novi je album vrhunac osebujnog renmenovskog rukopisa.

Na albumu se osim Renmana pojavljuju i mnogobrojni gosti izvođači kao što su: Carla Belovari, grupa Protokool, Kristijan Beluhan, Skole, Sven Pfeiffer, Vjeran Plavčić, Silver, Ella i drugi dok su za produkciju albuma odgovorni Mark Silver (SipaMusic), Tomislav Skoko & Vladimir Tkalec (Sound Impuls) Silvio Pasarić & Milo Stavros (S&M).

{fcomment}