Scena

02.07.2018

Franka Batelić s novom pjesmom zapalila You Tube!

Franka Batelić ponovno se bacila na posao i snimila novi singl pod nazivom ‘Kao ti i ja’. Za pjesmu je snimala i spot u kojem je zablistala! Pjesma ‘Kao ti i ja’, autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića nova je Frankina pjesma. Singl su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, a radi se o nastavku sjajne suradnje, nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu ‘Crazy’.

‘Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice', istaknula je Franka.

‘Kao ti i ja' svojevrstan je nastavak na Frankin izuzetno uspješne pjesme 'S tobom', koji na YouTubeu trenutno broji više od 4 milijuna pregleda. Novi singl dobio je i svoje video izdanje koje je objavljeno na Frankinom YouTube kanalu.

'Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi. Pjesma 'S tobom' je označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, Crazy ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a 'Kao ti i ja' potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma’, zaključila je mlada pjevačica koja se prošle godine nakon dugogodišnje stanke ponovno vratila na glazbenu scenu.

Nova Frankina pjesma “Kao ti i ja” autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića u samo pet dana na YouTubeu ima više od 200.000 pogleda, te je prva na listi trendova u Hrvatskoj!