Scena

06.08.2018

Prljavo kazalište stiže u Opatiju!

Nakon koncertnog spektakla u Zagrebu, kojim je Prljavo kazalište na rasprodanom stadionu u Kranjčevićevoj proslavilo 40. godina u vrhu domaće pop-rock scene, rođendanska turneja ide dalje! Prljavci 12. kolovoza stižu u Opatiju, na Ljetnu pozornicu. S proslavom velikog jubileja, 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, potom američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu.

Praćeni oduševljenjem fanova svih generacija, dečki iz Dubrave su od prvog koncerta na ovoj turneji potvrdili status vrhunskih live izvođača. U Opatiji na jednoj od najljepših otvorenih pozornica zasvirat će brojne hitove iz dugog i uspješnog glazbenog opusa poput „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad", „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge. Cijena ulaznice: 120,00 kn Cijena VIP ulaznice: 190,00 kn (ograđeni sektor uz pozornicu unutar kojeg će publika imati mogućnost slobodnog sjedenja i stajanja)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, kao i online u sustavu Ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Ticketshop.hr sustava.