Scena

12.09.2018

Lenny Kravitz dolazi u Ljubljanu!

Lenny Kravitz je 8. rujna objavio jedanaesti studijski album - Raise Vibration. Tim povodom već 21. rujna kreće na globalnu turneju koja započinje u SAD-u s koncertima u 8 gradova - Atlanti, Louisvilleu, Washingtonu, New Yorku, Broomfieldu, San Franciscu, Las Vegasu i Los Angelesu. Za početak europskog dijela turneje Lenny je odabrao Sloveniju, točnije dvoranu Stožice u Ljubljani 27. travnja 2019. 

Album Raise Vibration kombinira rock 'n' roll, funk, blues i soul. Odlikuje ga mladenačko nadahnuće, prožeto s tri desetljeća mudrosti i iskustva. Predstavlja moćan kreativni preporod, još jedno odvažno i briljantno djelo koje odgovara glazbenikovom nasljeđu i bezgraničnom duhu. Dva singla s albuma su već objavljena - It's Enough and Low. Prva pjesma ističe se kao jedna od najmoćnijih skladbi u Krawitzovom katalogu opisujući globalno ogledalo sadašnjice, dok je druga introspektivna kompozicija koja se bavi pitanjem predrasuda na početku odnosa. Pjesma ima funky prizvuk, a možete čuti čak i vokal pokojnog Michaela Jacksona.

O Lennyju Kravitzu:

Lenny Kravitz jedan je od najistaknutijih rock glazbenika našeg doba. Ovaj pisac, producent i multi-instrumentalist osvojio je četiri uzastopne Grammy nagrade, a ujedno i postavio rekord za najviše pobjeda u kategoriji 'Najbolja muška rock vokalna izvedba'.  Poznat je po hitovima kao što su Let Love Rule, Mr. Cab Driver, Be, Mama Said, It Ain't Over 'til It's Over, Believe, Stand By My Woman, American Woman, Are You Gonna Go My Way?, If You Can't Say No, Fly Away, I Belong To You, Where Are We Runnin'.

Osim deset studijskih albuma, koji su se prodali u više od 38 milijuna primjeraka širom svijeta, ovaj multidimenzionalni umjetnik nastupio je i u filmu, pojavljujući se kao Cinna u box-office hitovima, The Hunger Games.

ULAZNICE će biti dostupme na www.eventim.hr i na svim Eventim prodajnim mjestima od 19. 9. 2018!