Scena

13.09.2018

Poslušajte najnoviji singl Lane Del Rey

Jesen se sve više približava, a tako se približavaju i sve dulji dani prepuni melankolije i ljetne nostalgije. Savršen soundtrack za sve nježnije duše svakako je Lana Del Rey, kao i njezin novi singl „Mariners Apartment Complex“! Singl je hrvatskoj publici dostupan na Deezeru i Google Playu.

No, iznenađenja tu ne prestaju! Idući tjedan Lana Del Rey predstavit će još jedan singl – „Venice Bitch“. Vijest o novim pjesmama došla je putem njezinih društvenih mreža, a u isto vrijeme potvrđeno je kako s producentom Jackom Antonoffom radi na novom materijalu. Pjesma „Mariners Apartment Complex“ dobila je svjetsku premijeru kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1. Već idući tjedan, 18. rujna, stiže još jedna pjesma. Pretpostavlja se da bi se obje pjesme mogle naći i na njezinom novom albumu. Lana je za obje pjesme u suradnji sa svojom sestrom, umjetničkog imena Chuck, napravila i prateći video.

Lanin prvi uspjeh svakako je singl „Video Games“ iz 2011. godine. Obožavatelji su brzo prepoznali njezin zanimljiv stil, čak pomalo tragičnog karaktera prepunog melankolije. To je dokazao i uspjeh njezinog debija „Born To Die“ koji ju je smjestio u prvih deset Billboard Hot 100 liste. Iako je bila nominirana više puta, Grammy joj je ipak izmaknuo. Tijekom svoje karijere jako se koncentrirala i na izradu filmske glazbe, a njene pjesme mogu se čuti u brojnim kratkometražnim filmovima, ali i u poznatijim – jedan od većih projekata svakako je njezina pjesma „Young And Beautiful“ koja se našla u filmu Veliki Gatsby.