Novosti

05.11.2018

4 dana do otvorenja najvećeg shopping centra u Istri: Max City otvara svoja vrata

U četvrtak 8. 11. otvara se najveći shopping centar u Istri. Max city okuplja najveće svjetske brendove na jednom mjestu. Od odjeće i obuće, tehnike do kino dvorane i caffe barova, te brendova poput H&M, CCC, Bershka, Elipso, Mango, CineStar i preko 100 ostalih naći će se u najvećem shopping centru u Istri na adresi Stoja 14A. Cijeli kompleks bit će pokriven Wi-fi mrežom, a imat će i 800 parkirnih mjesta. Ukupna povrština kompleska je oko 30 000 kvadratnih metara čime prkosi poznatim hrvatskim i svjetskim shopping centrima.  

Vatra u Puli
 
Dolazak Max cityja u Istru značio je i za otvaranje novih radnih mjesta i to čak nekoliko stotina njih. Osim trgovina, predviđeni su prostori i za autopraonicu, dječju igraonicu, 3 kino dvorane kina CineStar, a sve to na ukupno 5 katova.
 
Uz otvorenje moći ćete kupovati po posebnim popustima i atraktivnim pogodnostima i nekoliko dana od otvorenja. Sigurno je kako će Max City biti mjesto dobre zabave, ugodnog shoppinga i druženja. Vidimo se na otvorenju, na kojem će nastupiti grupa Vatra!
 
Max City