Lokalne vijesti

07.12.2018

Počinje 21. Zimska malonogometna liga Labinštine

U Sportskom centru Franko Mileta sutra počinje 21. Zimska malonogometna liga Labinštine, koja će se igrati u tri kategorije: seniori, veterani (igrači rođeni 1982. i stariji) te U11, igrači od 9 do 11 godina. U ligi seniora igrat će 11 momčadi Harlem Auto otpad Trumić, Santa Domenica, Polet, Rabac, Cement, Me Gusta, Potpićan Roplast, Iskra Vinež, Futsal Juniors, Mystic Cameo i Žanet MB Zubac. Momčadi su podijeljene u dvije skupine te će igrati dvokružno. Prve četiri momčadi iz svake skupine izborit će četvrtfinale. 

Nositelji skupina su Harlem Auto otpad Trumić i Santa Domenica. Veteransku ligu igrat će četiri momčadi, Harlem, Santa Domenica veterani, Cement i Raša Merag. Oni će igrati trokružno, 9 kola, a zatim ih očekuje polufinale u kojem će prvoplasirana momčad igrati protiv četvrtoplasirane, a druga protiv trećeplasirane. U kategoriji U11 nastupit će šest momčadi. Rudar s dvije ekipe, Rabac, Iskra Vinež, Jedinstvo Omladinac i Žminj. 

Najmlađi nogometaši igrat će jednokružno te će nakon pet odigranih kola prve četiri momčadi izboriti polufinale. Zimsku malonogometnu ligu sutra u 11 sati otvaraju najmlađi, a u prvoj utakmici sastaju se Jedinstvo Omladinac i Rudar. Igrat će zatim druga momčad Rudara i Iskra te Žminj i Rabac. U 12.30 na parket velike dvorana Sportskog centra Franko Mileta će veterani Raše Merag i Santa Domenice, a zatim će utakmicu prvog kola odigrati Harlem i Cement. Prvu utakmicu u seniorskoj konkurenciji će u 13.50 odigrati Cement i Mystic Cameo, a zatim redom Futsal Juniors i Polet, Tabac i Potpićan Roplast, Me Gusta i Žanet MB Zubac te posljednju u 16.30 Santa Domenica i Iskra Vinež. 

Drugo kolo Zimske malonogometne lige igra se u nedjelju. U 14 sati igrat će veterani Santa Domenice i Cementa, a nakon njih Raša Merag i Harlem. Seniori drugo kolo počinju u nedjelju u 15.20 utakmicom Santa Domenice i Futsal Juniorsa. Igrat će zatim Iskra Vinež i Žanet MB Zubac, Polet i Me Gusta, Harlem Auto otpad Trumić i Rabac, a posljednju u 18 sati Potpićan Roplast i Cement. Zimska malonogometna liga Labinštine završit će finalnim utakmica u sve tri kategorije 27.siječnja iduće godine.