Scena

21.01.2019

Alen Vitasović rasprodaje koncerte i otvara Zagrebački festival!

Glazbenik koji je lani proslavio 25 godina karijere, tijekom koje je ostao vjeran sebi i svom prepoznatljivom izričaju, ni ovoga puta nije iznevjerio publiku. Veliki jubilej Alen je proslavio rasprodanim, dvostrukim koncertom u zagrebačkom Saxu, a sve skupa ponovit će novim zagrebačkim nastupom na istom mjestu 16. 3. ove godine. I taj koncert je u rekordom vremenu rasprodan.

Ovog petka Alen će, pjesmom "Čudesna noć", otvoriti 66. izdanje Zagrebačkog festivala, vodećeg nacionalnog festivala popularne glazbe.

‘Pjesma je ljubavne tematike, pomalo i pretužna. U mome snu pojavljuje se djevojka koju volim, koja je pored mene. Ali samo u snu. Kad se probudim, ona nestaje, a takav je i video spot. Snimljen u noći, u Puli. Crno bijeli, kroz što ja izražavam svoju čežnju, tugu i bol. Očekujem da će nastup na Zagrebačkom festival biti dobar, ne zanima me konačni plasman, želja mi je da publika prihvati pjesmu. Smatram da je lijepa i dobra. Meni zasigurno jedna od dražih u karijeri. Radujem se nastupu, vidimo se!’, istaknuo je Alen ovom prigodom. Uz mene, jedini istarski izvođač na festu bit će Franka Batelić-Ćorluka.

Tekst nove skladbe potpisuje Vlasta Juretić, za glazbu je zaslužan Vinko Škaron, dok su aranžman i produkcija djelo Aleksandra Valenčića.

 
FOTO: NuNu Production