Scena

31.01.2019

Hrpa besplatnih nagrada i ulaznica u eteru Radio Labina: Emisija Showtime slavi 5. rođendan i nagrađuje svih

Emisija Showtime, započela je svoj put kroz radijski eter 1.2.2014. godine, i do danas se svake subote od 19 do 21 u eteru može čuti mlada ekipa, osvojiti brojne nagrade i slušati najbolja komercijalna, pop glazba uz najveće domaće hitove. Uz stalnu interakciju sa društvenim mrežama Facebookom i Instagramom, Showtime je u stalnom kontaktu sa svojim slušateljima diljem Istre. Tako se redovno svake subote javljaju slušatelji iz Pule, Pazina, Poreča, Žminja, Rovinja, ali i Rijeke i otoka i naravno Labina i Labinštine. Glavni razlog tome je poseban fokus na ciljanu skupinu kojoj se emisija obraća. 

“Cilj je fokusirati se na onu skupinu slušatelja kojoj možemo ponuditi kvalitetan proizvod, u ovom slučaju emisiju - radijski program koji će biti rasterećen teških tema, bez mnogo nepotrebne priče, uz glazbu koja se većini sviđa i koja je pozitivna, prikladna za subotnju večer.”, poručuje urednik emisije Mihael Ilić, koji je projekt Showtimea pokrenuo prije 5 godina. Showtime kroz cijelu godinu gotovo da ne bilježi emisiju u kojoj se nešto nije podijelilo i nekoga nije nagradilo, tako su slušatelji kroz proteklu godinu imali priliku uživati potpuno besplatno u festivalima Sea star, Outlook, Dimensions, Seasplash, Adria summer festival, Rise up, ali i kušati brojne delicije kojima smo nagrađivali, od proizvoda Zigante tartufa, posebnih kraft piva Medulin craft beer festivala, do odlične hrane i pića lokalnih ugostitelja. Danas stalnu postavu ekipe čine Mihael Ilić, Mario Franković, Stefano Juričić, te Luka Pavlinović koji se povremeno uključuje.

U posebnom rođendanskom izdanju u subotu 2. veljače od 19 do 21 sat, svi će moći osvojiti brojne nagrade pozivom na 052 856 510. Moći ćete osvojiti jumbo pizzu Pizzerije Napoli, Lucky goat cheeseburgere i krumpiriće, hamburgere Fast fooda Forever, čevape u lepinji iz Labinece, jumbo pizzu Pizzerije Zara. Posebna nagrada bit će ulaznica za konertni spektakl u Labinu uz Tonia Cetinskog 1. ožujka. Uz ovaj event, na paleti nagrada naći će se ulaznice za koncert Lapsus benda u Alter egu u Labinu, te za Valentinovo u Žminju uz Grupu Vigor i Klapu Rišpet.

Sve ovo i još mnogo više potražite na frekvencijama i internetskom streamu Radio Labina, facebooku, instagramu ove subote 2. veljače od 19 do 21 sat. Jer sponzor dobrog provoda je Showtime, najbolji subotnji večernji show u Istri.