Scena

05.02.2019

Tony Cetinski - koncert za sve generacije 1. ožujka u Labinu!

Club Alter Ego u petak 1. ožujka organizira gala koncert za sve generacije jedne od istinskih zvijezdi s ovih prostora, a njegovo ime je Tony Cetinski. Koncert će se održati u novoj velikoj akustičnoj dvorani sportskog centra "Franko Mileta" u Labinu. Prepoznat od struke i od publike, višestruki dobitnik Porina i najemitiraniji glazbenik u zadnjih par godina, TONY je istinska hrvatska glazbena legenda.

Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma "Kao u snu", ali naravno i one pjesme koje su se duboko urezale u dušu svih generacija: Kad Žena Zavoli - Ja Sam Zaljubljen - Tebe Ne bi Mijenjao - Nek Te Zagrli Netko Sretniji - Opet Si Pobijedila - 23. Prosinac - Blago Onom Tko Te ima i mnogo mnogo drugih...

Svaki njegov koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta u Labinu. Nakon koncerta nastavlja se AFTER PARTY do jutra uz neponovljive dečke iz benda THE NIGHT EXPRESS. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn (parter) i 120kn (tribine) možete kupiti u Labinu - Club Alter Ego te online te na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM. U ponudi je i VIP zona po cijeni od 200 kn. Ne propustite koncert o kojem će se pričati! Program započinje u 21 sat i traje do 4 sata ujutro. Ovo je ujedno prvi koncert na novoj velikoj turneji Tonyja Cetinskog.