Novosti

18.03.2019

Bike Center Rabac treću godinu zaredom otvorio svoja vrata

Istra se proteklih godina istaknula kao jedna od najpopularnijih destinacija za profesionalne bicikliste, ali i one željne rekreacije i aktivnosti, prvenstveno zbog privlačnosti destinacije, brojnosti i raznovrsnosti biciklističkih staza te kvalitetne infrastrukture, usluge i smještajnih kapaciteta po mjeri biciklista. Taj potencijal prepoznao je i Bike Center Rabac koji je u ovu subotu 16.3. treći put za redom otvorio svoja vrata te započeo novu sezonu.

Bike Center Rabac dio je ponude Valamar Collection Girandella Resorta 4*/5* te predstavlja vrhunsko biciklističko odredište u neposrednoj blizini Jadranskog mora namijenjeno profesionalnim i rekreativnim biciklistima, ali i lokalnom stanovništvu te gostima u destinaciji. Uz to, sveobuhvatna usluga centra prilagođena je i aktivnim obiteljima s djecom.

„Osim velike biciklističke ponude, u Bike Centru Rabac pripremili smo i široku ponudu vođenih tura svih težina u destinaciji i šire, ali i razne programe za djecu i cijelu obitelj. Posjetitelji centra mogu dobiti i besplatne informacije o ponudi destinacija za bicikliste, atraktivnim stazama, aktualnim ponudama i nadolazećim manifestacijama. Veselimo se nadolazećoj turističkoj sezoni i još jednoj uspješnoj sezoni pred Bike Centrom“, istaknuo je Roberto Zahtila, voditelj Bike Centra Rabac.

U centru se na jednom mjestu mogu pronaći svi sadržaji koje biciklisti trebaju. Tu je mogućnost poludnevnog ili cjelodnevnog najma bicikala visoke kvalitete brenda Giant te velika ponuda električnih i mehaničkih bicikala za brdski i cestovni biciklizam, kao i usluge bike transfera, a svim obiteljima koji u Rabac na odmor dolaze s najmlađima omogućen je najam dječjih bicikala sa sjedalicama. Ako se za vrijeme boravka u Bike Centru Rabac posjetitelji odluče na kupnju bicikla, to mogu učiniti u Bike shopu u kojem će pronaći najnovije modele brenda Giant, kao i dodatnu opremu te rezervne dijelove.

Pored Bike centra nalazi se i ulaz u Bike Park Rabac, prvi takve vrste na Jadranu u kojem posjetitelji mogu iskušati svoje vještine. Park se sastoji od 18 specijaliziranih single trail i flow trail staza s pješčanom ili prirodnom podlogom različitih težina za početnike i naprednije brdske bicikliste, dvije obiteljske višenamjenske staze i dva pump track poligona za treniranje. Ulaz u Bike park slobodan je za lokalno stanovništvo i goste u destinaciji.