Lokalne vijesti

28.03.2014

Najave utakmica

Nakon dviju uzastopnih prvenstvenih pobjeda nogometaši Rudara i sutra se u prvenstvenoj utakmici nadaju dobrom rezultatu. U 20. kolu Treće hrvatske nogometne lige zapad Rudar gostuju u Čavlima gdje će snage odmjeriti s momčadi Nogometnog kluba Grobničan. Utakmica počinje u 15 sati. 

U 11. kolu Treće hrvatske rukometne lige zapad rukometašice Rudara, a nakon što su u prošlom kolu bili slobodne, igraju na domaćem parketu protiv ekipe Ženskog rukometnog kluba Rab. Utakmica u Sportskoj dvorani Srednje škole počinje u 17 sati. Rukometašice Rudara vodeće su na prvenstvenoj ljestivi s 16 bodova i drugoplasniranoj ekipi Rukometnog kluba Liburnija – Opatija bježe 4 boda. 

Rukometaši Mladog rudara sutra navečer na domaćem parketu u 18. kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad dočekuju momčad Rukometnog kluba Croatia osiguranje 2 iz Zagreba, drugoplasiranu momčad na prvenstvenoj ljestvici. Rukometaši Mladog rudara u ovu utakmicu ulaze nakon dva teška uzastopna poraza. Utakmica u Sportskoj dvorani Srednje škole počinje u 20 sati.

U nedjelju će svoju utakmicu odigrati i druga momčad Mladog rudara. Ona u utakmici 4. hrvatske rukometne lige zapad dočekuje momčad Rukometnog kluba Ogulin. Utakmica u Sportskoj dvorani počinje u 19 sati.