Scena

04.06.2019

INTERVJU Otvara se Beach bar Copacabana, Alisa Kos: Za mene je ovaj posao ljubav i uživam u njemu

U subotu, 15. lipnja počinje nova sezona plominskog Beach bara Copacabana u kojoj ćete ponovno moći uživati u brojnim vrhunskim večerima, izvrsnim koktelima, te koncertima od kojih posebno izdvajamo koncert otvorenja na kojem će nastupiti DJ Luca Montecchi, Manuel Lupen i Boris Time. Nakon njih stiže kraljica estrade, Maja Šuput i to 6. 7. Porazgovarali smo s voditeljicom i vlasnicom Beach bara Copacabana Alisom Kos.
 
1. Beach bar Copacabana kreće u novu ljetnu sezonu, što nas sve očekuje ovog ljeta na plominskoj Copacabani?
 
Evo, već je 6. sezona pred nama i svake godine se trudimo poboljšati program što ponekad nije jednostavno. Trudimo se zadovoljiti svačiji ukus, a ove će nas godine posjetiti mnogobrojna više i manje poznata imena od kojih bi svakako istaknula Maju Šuput koja na plominskoj Copacabani gostuje u subotu 6. 7.
 
 Beach Bar Copacabana
 
2. Wow! Do sada smo imali prilike gledati prave velike zvijezde Freemasonse, Niki Belluci, Luku Nižetića... znači toj postavi se pridružuje i Maja Šuput?
 
Kao što sam već pretohodno spomenula, stiže nam Maja i jako smo uzbuđeni oko tog eventa. Željeli smo našoj publici ponuditi pravi tulum do zore, a znamo da je Maja vrhunska zabavljačica stoga se nadam da ćemo se zabaviti i mi iza šanka jednako kao i publika ispred pozornice. :)
 
3. Znamo da nije jednostavno organizirati evente cijelog ljeta, a uz to voditi i beach bar, ali tebi to uspjeva nekoliko godina za redom. Kakav je osjećaj voditi bar na plaži, na samo par metara od mora?
 
Uz obiteljski život mrvicu teže nego ranije, ali čovjek za pravu ljubav uvijek pronađe vremena. Za mene je ovaj posao zaista ljubav i uživam u njemu, naravno ima i teških trenutaka i odluka, ali sve u svemu sretna sam što sam dobila mogućnost da radim upravo ovaj posao jer sam oduvijek sanjala o beach partyjma i općenito organizaciji događaja uz more i eto, san mi se ostvario. Htjela bih se ovom prilikom zahvaliti i svim ljudima koji nas iz godine u godinu neumorno prate i podržavaju i naravno svim mojim kolegama (curama/dečkima na šanku, dečkima koji nas čuvaju, ostalima u pozadini) koji su neizmjerna pomoć.
 
 
4. Po tebi, što najbolje uspjeva danas? Glazbena ponuda je ogromna, postoji mnogo različitih žanrova glazbe, mnogo stilova, na što se ljudi najviše okreću?
 
Pa vrlo teško pitanje, ali mislim da nema pravog odgovora. Čini mi se da su mladi dosta orijentirani na elektroničku glazbu i imaju mogućnost sudjelovati na predivnim festivalima diljem Istre i Dalmacije, a primjećujem da je druga krajnost od elektroničke glazbe - narodna glazba. Nažalost  drugi žanrovi poput rocka su malo zamrli bar u našem podneblju, ali nadam se da ce se i to s godinama promijeniti.
 
Dragi naši posjetitelji, želimo vam se još jednom zahvaliti što ste nam neizmjerna podrška i ovim vas putem pozivamo u Beach bar Copacabanu 15. 6. 2019. na veliki Opening party! Pripremili smo jaki line up, za više info posjetite našu Facebook i Instagramu stranicu,  a ono što vam možemo garantirati je da ćete biti u dobrim rukama triju mušketira! One koji nisu noćni tip, pozivamo da nas posijete već u srijedu 12. 6. i isprobaju neki od koktela iz naše nove karte! Vidimo se, a do tada šaljemo veliki pozdrav!
 
Beach Bar Copacabana

www.radiolabin.hr-5