Scena

09.08.2019

Rabac Open Air sprema se za nastup Zucchero Tribute Banda

U petak na Sundance Tribute Festival dolazi Griff & Zucchero Celebration Band koji gostima nudi nezaboravnu atmosferu uz hitove poznatog talijanskog rock glazbenika Zucchera uključujući Overdose d'amore, Baila Morena, Cosi 'celeste, Diavolo in me, Senza una donna, Per colpa di chi, Bacco Perbacco i mnoge druge. Koncert počinje u 22 sata u Sundance Beach Clubu.

U subotu, 10. kolovoza Istra Inspirit, zabavno edukativni kazališni program publici donosi lokalne povijesne priče i legende. Tako će, u parku ispod Valamar Sanfior Hotela od 21 sat, posjetitelji moći upoznati život labinskih rudara i saznati tko su bili nestašni patuljci zvani Maliki, a na istome će se mjestu u nedjelju, 11. kolovoza održati Bal princeza. Najmlađi će posjetitelji uživati u bajkovitom programu inspiriranim pričom o Alisi u zemlji čudesa te moći razgovarati i slikati se sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, upoznati princa i princezu, Ludog klobučara i Kraljicu srca. Čekaju ih i brojni drugi zanimljivi sadržaji poput dress up kutka, facepainting i tattoo kornera, štanda za modeliranje balona te plesne radionice i male škole mačevanja. Program traje od 19:30 do 21:30.

Park ispod Valamarovog hotela Sanfior i danas je prava adresa za ljubitelje crtića - pogledajte zabavnu priču o neobičnom prijateljstvu hrabrog dječaka Luisa i tri simpatična vanzemaljaca, Luis i društvo iz svemira. Filmovi u parku počinju u 21 sat.

Ulaz na sve programe Rabac Open Air-a je besplatan, a više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.rabacopenair.com te službenim Facebook, Instagram i YouTube kanalima.