Scena

04.09.2019

Koncert otvorenja Outlook festivala

Posljednje izdanje Outlooka, najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture na tvrđavi Punta Christo, koje će se održati od 4. do 9. rujna, ostat će sigurno dugo u sjećanju. Opraštajući se od kamene štinjanske ljepotice, mjesta koje je festival zadnjih deset godina nazivao domom, Outlook se potrudio da njegova zadnja godina na tvrđavi ostane zapamćena.

Na tradicionalnoj uvertiri u najveće slavlje bass glazbe u Europi, koncertu otvorenja u Areni 4. rujna nastupit će legenda drum’n’bassa Andy C, reper Loyle Carner, Shy FX te Mala & The Outlook Orchestra. Malu, kao jednog od najbitnijih autora u modernoj bass glazbi, čija kreativnosti i utjecaj ne jenjavaju niti nakon 20 godina na sceni, pratit će The Outlook Orchestra ritam sekcija, među ostalima na udaraljkama sjede vrhunski glazbenici: Richard Spaven (Flying Lotus, The Cinematic Orchestra), i Eddie Hicks (Sons Of Kemet).

Uz njih festival će otvoriti miljenici festivalske publike Gentleman’s Dub Club te zvijezda u usponu Flohio. Ulaznice za žestok početak festivala u Areni po cijeni od 320 kuna mogu se naći u Entrio sistemima.