Scena

11.11.2019

''Samo zbog nje'' novi singl grupe Pravila igre

Pjesma „Samo zbog nje“ novi je singl grupe Pravila igre. Autori glazbe i teksta su Sonja i Miro Buljan, dok aranžman potpisuju članovi benda. Za moderan i radiofoničan zvuk zaslužan je mladi producent Ivan Zečić.

Inspirirani studentskim uspomenama, članovi benda su osmislili originalan poklon za 100. rođendan svog bivšeg fakulteta. To je upravo pjesma "Samo zbog nje". Na snimanju spota sudjelovalo je više od 1000 studenata i djelatnika Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Nesumnjivo, ovo je jedan od najambicioznijih projekata na domaćoj glazbenoj sceni o kojemu će se još dugo govoriti.

“Započevši rad na pjesmi „Samo zbog nje“ probudila su se sjećanja na nezaboravne trenutke provedene na fakultetu. Te lijepe uspomene su nas u trenu vratile u prošlost. Shvatili smo da se sa pjesmom mogu poistovjetiti gotovo svi. To je bio ključan okidač da stvorimo nešto posebno, što još nitko nije učinio. Da snimimo spot u kojem sudjeluje više od 1000 studenata i djelatnika Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.” - rekao nam je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te bivši student fakulteta.