Scena

27.11.2019

Pogledaj aftermovie Sea Star Festivala i navij alarm za prve ulaznice 12. 12. u 12:00!

Trijumfalno, treće izdanje Sea Star Festivala u produkciji nagrađivanog EXIT tima, i ove je godine na samom startu ljetne sezone dovelo više od 40.000 posjetitelja u predivnu umašku lagunu Stella Maris. Za njih su od 23. do 26. svibnja nastupali mitski Wu-Tang Clan, famozna Nina Kraviz, techno otac Sven Vath, trap-jazz diva IAMDDB, hitmaker Mahmut Orhan, ali i techno zvijezde nove generacije Ilario Alicante i Enrico Sangiuliano te plejada regionalnih i domaćih asova kao što su Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Vojko V, Fox, Marko Nastić, Petar Dundov i mnogi drugi.

Strane i domaće glazbene zvijezde, osim na festivalu, uživale su i u nadaleko poznatim ljepotama Umaga i Istre objavljujući oduševljene postove na društvenim mrežema, a Sea Star je snažno, zajedno s ostalim festivalima iz Exitove obitelji, ušao u utrku za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Kako je bilo u magičnoj laguni može se vidjeti u sjajnom filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i službeni aftermovie!

Najbržima ulaznice po najboljoj cijeni već 12. 12. u 12:00!

Četvrto izdanje Sea Stara stiže u lagunu Stella Maris 22. i 23. svibnja 2020. s ozbiljnim planom da nadmaši sve dosadašnje sezone. Formula 2+2 pokazala se izuzetno uspješna do sada, pa će tako u petak 22. i subotu 23. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 21. pripremljen Welcome Party, a u nedjeljno jutro 24. svibnja završni Closing Party. Također, ranije nego ikad dosad bit će poznata i prva imena sljedećeg festivala, koji kreće u novo postavljanje rekorda.

Početak prodaje ulaznica ponovo je planiran u lako pamtljivom terminu – četvrtak 12. 12. u 12:00! Prvi limitirani kontigent ulaznica po poklon cijeni od svega 199 kn i uz uštedu od čak 60% bit će dostupan najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.