Lokalne vijesti

02.12.2019

Judaši Meta ukupno treći na pojedinačnom prvenstvu Istre

Na pojedinačnom prvenstvu Istre nastupili su i natjecatelji Judo kluba Meto s 47 natjecatelja uzrasnih kategorija od najmlađih do seniora. U sveukupnom poretku METO je osvojio odlično 3 mjesto iza JK Istarski borac i Pula fit iz Pule. U uzrastu do 10 godina Noa Buršić je u kategoriji do 24 kilograma osvojio brončanu medalju, kao i Franko Vlačić u kategoriji do 27 kilograma, Petar Kešac u kategoriji do 34 kilograma i Lean Faraguna u kategoriji do 50 kilograma. Kod djevojčica u istom uzrastu zlatom se u kategoriji do 25 kilograma okitila Nola Fornažar, a do 28 kilograma Saira Murtić. Emina Ramić osvojila je srebro u kategoriji do 28 kilogra,a. Brončane medalje zaslužile su Dora Kešac u kategoriji do 25 kilograma, Lucija Juričić i Ajla Šahdanović u kategoriji do 32 kilograma te Elin Pifar u kategoriji do 36 kilograma. 

U uzrastu do 12 godina Noa Hrvat osvojio je broncu u kategoriji do 34 kilograma, Karlo Paliska srebro u kategoriji do 42 kilograma, Fran Baćac broncu u kategoriji do 50 kilograma, a Emin Mujkić srebro u kategoriji plus 55 kilograma. Kod djevojčica u kategoriji do 36 kilograma Zita Lukšić je osvojila drugo, a Evelin Baćac treće mjesto, dok je u kategoriji do 52 kilograma Lucia Bolčić osvijila zlato, a Alessia Načinović broncu. U Uzrastu do 14 godina kod dječaka Samuel Vidalli okitio se srebrnim odličjem u kategoriji do 46 kilograma, a Luka Viljevac brončanim u kategoriji plus 66 kilograma. Marissa Janjić je u istom uzrastu kod djevojčica u kategoriji do 44 kilograma zauzela drugo mjesto. U konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji do 60 kilograma Sanjin Mujkić je osvojio srebrnu medalju, a Ryan Vidalli brončanu. 

Kod mlađih kadetkinja Narcisa Kišić je u kategoriji do 48 kilograma bila treća, a Valentina Vlačić u kategoriji do 52 kilograma prva. U konkurenciji kadeta Haris Omerdić je u kategoriji do 73 kilograma osvojio srebrnu medalju. Kod kadetkinja Stella Šimić je u kategoriji do 57 kilograma osvojila drugo mjesto, a Melisa Omerdić u kategoriji do 70 kilograma drugo. U konkurenciji juniori-seniori Denis Alićajić je u kategoriji do 100 kilograma zaslužio srebrnu medalju, a Dino Alićajić brončanu. Paula Veličkovski je drugo mjesto zaslužila u kategoriji plus 63 kilograma u konkurenciji juniorke-seniorke.