Scena

10.01.2020

Brkovi ovog petka u Alter Egu!

Tradicija se nastavlja! Punk-rock-folk band BRKOVI otvaraju ovog petka novu koncertnu godinu u labinskom clubu Alter Ego. Svaki put su njihovi koncert rasprodani, a u Labin se slijevaju ljudi iz cijele regije. Jer Brkovi su uistinu koncertna atrakcija - uz dvorane diljem Srbije, napunili su i zagrebačku Cibonu.

Zanimanje je tim veće, jer su upravo objavili i nove pjesme koje su već izazvale veliki broj pregleda. Tako će se ponovo moći čuti najpoznatiji hitovi kao SAMO PIJAN MOGU - KURVO PROKLETA - SEKS I DROGA - NISAM JA ZA TEBE - TOLERANCIJA - NIJE ŽIVOT CVJETNO POLJE i druge, ali i najnovije HOĆU DA MI DIJETE SLUŠA NARODNJAKE - A JA ĆU DA PIJEM te balada ODLAZIM.

Karte su u pretprodaji u clubu Alter Ego po cijeni od 60 kn. Ulazi se otvaraju u 22 h, a koncert započinje u ponoć. Za rezervacije stolova i informacije nazovite 091 9 234 666.

U subotu nas očekuje još jedna MJESHALICA - autorski program DJ-a NO NAME-a u kojem će se pronaći glazba za sve ukuse i za sve generacije. Do ponoći je ulaz besplatan, a očekuje vas i HAPPY HOUR te nagrade na goste koji dođu do ponoći.

Alter Ego, mali klub za veliki provod.