Novosti

21.01.2020

Jubilarno izdanje Istarskog festivala vjenčanja ovog vikenda u Puli!

U Puli će se u subotu i nedjelju, 25. i 26. siječnja, održati 20. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja. Festival Vjenčanja održat će se u prostoru Doma branitelja te će biti, uz besplatan ulaz, dostupan posjetiteljima u subotu od 12 do 20 sati te u nedjelju od 11 do 19 sati.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja poznat je događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. Festival okuplja brojne izlagače te svake godine privuče velik broj posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije te razne druge degustacije, prezentacije i radionice.

Program otvorenja započet će u subotu u 12 sati modnom revijom vjenčanica. U glazbenom dijelu programa nastupit će Top of the pops i Soundkeepersi. U dijelu programa naziva It's all about love publika će moći uživati u nastupima Kluba Gazela Pula koji će predstaviti program u duhu ljubavi.

Degustacije slatkih delicija održat će se u 15 sati. Posebno valja naglasiti brojne novitete u svijetu slastica Pekare i slastičarnice Concettino koje će posjetitelji moći kušati na sajmu. Također, torta koja krasi vizuale ovogodišnjeg Festivala moći će se kušati u sklopu programa sajma. Uz to posjetitelji će moći kušati i brojne slastice Iza, Reginexa i Antice. Program će ponuditi i plesne poduke za mladence uz Plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie.

Nedjeljni, cjelodnevni program, također nudi brojne novitete iz svijeta vjenčanja, a festival se zatvara u 19 sati.