Scena

28.01.2020

Tony Cetinski ispunio san i otvara školu pjevanja u Opatiji!

Jedan od najpoznatijih i najcijenjenijih glazbenika, odlučio je ispuniti životni san. Poznat i kao osoba koja nesebično pomaže mladima, što je nebrojeno puta pokazao, Tony Cetinski otišao je korak dalje.

U Opatiji, otvara školu pjevanja!

Svi itekako pamte ljeto 2018. godine, kada je Ljetna pozornica u Opatiji bila ispunjena do posljednjeg mjesta najvjernijim Tonyjevim obožavateljima, gdje je održao koncert za pamćenje.

Otvaranjem škole, pružit će se prilika, svima onima koji žele prije svega naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje. Upravo na današnji dan, 28. 1., na rođendan glazbenog doajena Ive Robića, otvorena je škola pjevanja.

'Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji, na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu, u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostat će poznata po glazbi i njenim festivalima.

Tiskovna konferencija predstavljanja programa i profesora bit će na danima Dore u Opatiji, 27. veljače 2020. u 11h.

Mjesto na kojem će škola raditi je Centar Gervais u Opatiji, na adresi Ulica Nikole Tesle 5. Upisi počinju 15. ožujka, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj +385 98 9900 645.

Više detalja ovome projektu bit će otkriveno kraljem veljače na danima Dore u Opatiji.