Scena

03.02.2020

VIP ulaznice za Massimov romantični spektakl u Rijeci gotovo rasprodane!

Manje od dva tjedna dijeli nas od Massimovog najromatičnijeg koncertnog spektakla koji će se povodom Dana zaljubljenih održati u riječkom Centru Zamet. Ulaznice za VIP parter i VIP tribine gotovo su rasprodane, pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje primjerke.

Interes za Massimovu koncertnu ljubavnu čestitku od samog početka iznimno je velik pa je tako posebni blagdanski kontingent ulaznica brzinski rasprodan početkom godine.

„U tvom poljupcu je za mene spas“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“, „Mogu čuti srcem“, „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo. Glas koji poput Kupidove strijele spaja parove, još će jednom Valentinovo učiniti posebnim danom.

Iako njegova slavna pjesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada ju treba i posebno obilježiti. To ćemo i učiniti 14. veljače u Centru Zamet u Rijeci gdje će jedan od najljepših muških glasova u Hrvatskoj predvoditi najveću proslavu ljubavi. Nebrojeni ljubavni hitovi nizat će se pred riječkom publikom kojoj se Massimo iznimno veseli, a nedavno je i iskoristio prekrasan sunčani dan kako bi se prošetao novopečenom Europskom prijestolnicom kulture.

"Rijeka je grad koji ima stav, ima gard i ima ukus, a ja sam baš nekako kompatibilan s njim i zato se ovdje osjećam tako dobrodošlo rekao je Massimo. Posebno me veseli što ćemo upravo ovdje proslaviti Dan zaljubljenih. Zato sam donio odluku da na koncertu sviram baš najljepše ljubavne pjesme i to one koje se ne mogu čuti na mojim drugim koncertima. Repertoar sam sasvim izmijenio, pa očekujte neočekivano" - najavio je Massimo spektakl u Rijeci.

Koncert u riječkom Centru Zamet bit će spektakl za pamćenje, pravo slavlje ljubavi i najljepših emocija.

Ulaznice za koncert potražite u sustavu Eventim:

TRIBINE - slobodno sjedenje - 100 kn
VIP PARTER - 160 kn
PARTER - 130 kn
VIP TRIBINE - 200 kn

Ulaznice možete osvojiti i u eteru Radio Labina. Više informacija uskoro.