Novosti

10.02.2020

Pregršt nagrada u Punom eteru ljubavi!

Valentinovo se bliži, a Radio Labin sa svojim partnerima i ove godine nagrađuje sve slušatelje. Nazovite nas na 856 510 i osvojite bogate nagrade.

Danas vas u 15:15  nagrađuje Mond Commerce. Posjetite Domoći kantunić u trgovini Mond commerca do labinskog Markata. Očekuje vas crno i bijelo heljdino i pirovo brašno i tjestenina, domaći med od kadulje, meduna i lipe, vina malvazija i teran obitelji Peršurić, istarska medica i teranino obitelji Benčić, vina Škrlet iz Moslavine, domaći sapuni od kozjeg mlijeka obitelji Korošec, domaći čajevi i poznata boljunska kava. Novo u ponudi: Poznata medna mješavina za ublažavanje stresa i podizanje imuniteta OPG-a Antolčić. Autohtoni proizvodi samo u trgovini Mond Commerce u Labinu, gdje možete pronaći i veliku ponudu bijele tehnike za vaše vile, apartmane i domove. Tu su hladnjaci, mikrovalne pećnice, tosteri, ali i televizije, antene i radio prijamnici. Otvoreni smo svakog dana od 8 do 16, te subotom od 8 do 13 sati. Prva nagrada je pekmez od šljiva i dva rinfuzo čaja, a druga nagrada je kila meda Amorfa, čaj matičnjak, kila domaćeg brašna, jedna Lindt čokolada.

Danas vas u 15:45 nagrađuje Agencija Alea Nekretnine. Alea Nekretnine vaša su agencija za kupoprodaju nekretnina po sistemu ključ u ruke, sve obavljaju umjesto vas. Alea nekretnine u ponudi imaju top lokacije za izgradnju kuća, izvrsne nekretnine uključujući kuće za odmor i apartmane, a sve možete provjeriti na www.alea.info u uredu u ulici Zelenice kod Borova u Labinu, ili na 855 555. Za vas su tu Silvija, Masimo i Patricija. Alea nekretnine vas nagrađuje s ulaznicom za koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade 29. veljače u Labinu!

Također, u 16:45 dijelimo vam dvije ulaznice za koncert Massima Savića u dvorani Zamet 14. veljače!