Scena

11.02.2020

Nipplepeople imaju novi singl ''Tajna''

Electro pop duo Nipplepeople predstavio je danas spot za svoj novi singl „Tajna“.

Nije tajna da su tajnoviti, ali da i svoje tajne dijele s publikom pa je nova pjesma naziva „Tajna“ logičan korak naprijed. Nakon cijelog niza odličnih singlova od kojih su posljednja dva, „Disko Epileptik“ i duet s Detourom „Gledano sa strane“, objavljeni u proteklih sedam mjeseci, Nipplepeople lansiraju novi neposredno prije početka turneje.

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu 7. ožujka, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostit će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja. Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko vizualim elementima, a posjetiti će neke od najboljih klubova i dvorana regije od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Ulaznice za zagrebački i riječki koncert u prodaju kreću već ovoga petka u 9:00. Za Tvornicu kulture u ponudi je cijena od 80 kn. Ostane li ih na dan koncerta, cijena ulaznica će iznositi 100 kn. Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70 kn, a ostane li ih na dan koncerta iznosit će 90 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius i Eventimova prodajna mjesta za Zagreb te Dallas Music Shop i Eventim za Rijeku.