Novosti

12.02.2020

U Poreču 35. Promohotel - Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

U Sportskoj dvorani Žatika u Poreču danas se otvara Promohotel - Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam. Do subote, 15. veljače  svi se posjetitelji mogu upoznati s brojnim novostima u turističkoj djelatnosti te se susresti s poslovnim partnerima i klijentima, sudjelovati na predavanjima i radionicama... 

Na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora s više od 200 izlagača i suizlagača koji će na svojim štandovima posebno za Valentinovo održavati interaktivne demonstracije zabavno-edukativnog karaktera uistinu ćete upoznati sve aktualne trendove. Sajam je namijenjen svima u HoReCa industriji, vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu. 
 
S ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, tijekom sajma održat će se specijalizirana predavanja, prezentacije, okrugli stolovi i panel rasprave. PROMOHOTEL kao međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam ove godine svoje 35. izdanje slavi na poseban način – uz live demonstracije, organizaciju stručnih predavanja - PromoForum te nagrade za sudionike i posjetitelje. PromoForum se organizira po prvi put, a održat će se u četvrtak od 10 do 19 sati. Govori direktorica sajma Ivana Štiković: (ton – Ivana Štiković).  U petak i subotu održat će se zanimljiv program edukacija za obiteljske iznajmljivače. 
 
Promohotel je svakodnevno otvoren od 10 do 19 sati, izuzev subote kada svoja vrata zatvara u 17 sati. Ulaz je besplatan.