Novosti

12.02.2020

Čak dvije nagradne igre u Punom eteru ljubavi!

Valentinovo se bliži, a Radio Labin sa svojim partnerima i ove godine nagrađuje sve slušatelje. Nazovite nas na 856 510 i osvojite bogate nagrade u Punom eteru ljubavi!

Danas vas u 15:15 nagrađuje Mond Commerce. Posjetite Domoći kantunić u trgovini Mond commerca do labinskog Markata. Očekuje vas crno i bijelo heljdino i pirovo brašno i tjestenina, domaći med od kadulje, meduna i lipe, vina malvazija i teran obitelji Peršurić, istarska medica i teranino obitelji Benčić, vina Škrlet iz Moslavine, domaći sapuni od kozjeg mlijeka obitelji Korošec, domaći čajevi i poznata boljunska kava. Novo u ponudi: Poznata medna mješavina za ublažavanje stresa i podizanje imuniteta OPG-a Antolčić. Autohtoni proizvodi samo u trgovini Mond Commerce u Labinu, gdje možete pronaći i veliku ponudu bijele tehnike za vaše vile, apartmane i domove. Tu su hladnjaci, mikrovalne pećnice, tosteri, ali i televizije, antene i radio prijamnici. Otvoreni smo svakog dana od 8 do 16, te subotom od 8 do 13 sati.

Prva nagrada je pekmez od šljiva i dva čaja, a druga nagrada je boca vina Škrlet, pekmez od šljiva, čaj od koprive, kilogram brašna te jedna Lindt čokolada.

Dogma nekretnine vaš su profesionalni partner u kupoprodaji nekretnina. Pogledajte odmah dogma-istra.com i potražite zemljišta, apartmane, kuće za odmor, stanove. Vaš novi dom je možda već sada u našoj ponudi.

Za više informacija nazovite 639 499, posjetite nas u našim uredima i rezervirajte razgovor s našim agentima.

U 15:45 Dogma nekretnine i beauty centar Lana vas nagrađuje s poklonom za nju i njega. Za nju manikura i trajni lak, a za njega ručna masaža leđa.