Scena

14.02.2020

U prodaji ulaznice za koncert Toma Jonesa u Opatiji!

U sklopu svoje velike svjetske turneje Celebration kojom obilježava 80. rođendan i 55 godina od objave debitantskog singla 'It's Not Unusual', 11. srpnja 2020. na opatijsku Ljetnu pozornicu dolazi legendarni Tom Jones! Ovo će biti njegov prvi nastup u Opatiji i jedini u Hrvatskoj i regiji na Celebration turneji.

Sir Thomas Jones Woodward, poznatiji kao Tom Jones, neprekinuto već pola stoljeća dominira svjetskom glazbom, prodao je više od sto milijuna nosača zvuka, snimio nekoliko filmova, a među ženskom populacijom nametnuo se kao jedan od najvećih seks simbola druge polovice 20. stoljeća. Veliki povratak na svjetske top liste ovog neponovljivog šarmera dogodio se 1999. godine albumom Reload i hitom Sex Bomb od kada iznova širom svijeta puni dvorane i doživljava ovacije dokazavši da (i dalje) spada u sam vrh svjetske popularne glazbe.

Koncert Toma Jonesa u Opatiji suorganizacija je agencije Star Produkcija i ustanove Festival Opatija.

Prodaja ulaznica kreće u petak, 14. veljače 2020. od 10 sati na prodajnim mjestima Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert bb, Opatija) i na ovlaštenim mjestima prodajnog sustava Eventim, a cijena će iznositi od 390 kuna za tribine do 1.250 kuna za VIP sektor.