Lokalne vijesti

21.02.2020

Rukometaši Rudan Labina gostuju u Karlovcu

Nakon pobjede u subotnjoj utakmici protiv RK Solina rezultatom 26-21 rukometaši Rudan Labina sutra odlaze na gostovanje u Karlovac gdje ih očekuje 10.-plasirana momčad lige RK Karlovac. Karlovac ima 8 bodova, a kovari su na mjestu iznad s 10 osvojenih bodova. Veoma je to bitna utakmica u kojoj 2 boda jednoj i drugoj momčadi znače veliki korak u bitki za ostanak u ligi. Utakmica 13. kola 1. HRL Jug igra se u ŠSD Mladost u Karlovcu s početkom u 18:00 sati. 

Druga momčad RK Rudan Labina u subotu gostuje u Crikvenici gdje će u sklopu 13. kola 3. HRL Zapad odigrati protiv domaćina RK Selca. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica s početkom u 16:00 sati. 

Mlađi kadeti RK Rudan Labina sutra na domaćem parketu igraju zaostalo 5. kolo 1. Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige Zapad. Vrlo bitno kolo u kojem u goste dolaze RK Trsat i RK Zamet, izravni konkurenti mladim kovarima u borbi za odlazak na završnicu prvenstva. Zanimljiva je i činjenica da je uz labinske mlade rukometaše RK Trsat jedina momčad u ligi bez poraza. Trenutno prvoplasirana momčad lige je RK Karlovac s 19 bodova, zatim slijede Trsat sa 18, RK Rudan Labin sa 17 i RK Zamet sa 14 bodova, sva tri kluba sa 2 utakmice manje od RK Karlovca. Prvu utakmicu u 9 sati igraju Zamet i Arena Pula, u 10 je utakmica između Trsata i Rudan Labina, a sat vremena kasnije igraju Rudan Labin i Zamet. 

Posljednju utakmicu u 12 sati odigrat će Arena Pula i Trsat. Nakon mlađih kadeta na parket izlaze dječaci A koji igraju 8. kolo 1. HRLDA Zapad. Kovarima u goste dolaze RK Karlovac i RK Dubovac Gaza. Kolo u 13.30 otvaraju Rudan Labin i Karlovac, u 14.30 susret je između Rovinja i Dubavac Gaze, u 15.30 Karlovca i Rovinja i u 16.30 sastaju se Dubova Gaza – Rudan Labin.