Scena

01.04.2020

Dina Rizvić predstavlja novu pjesmu ''Quietly''

Dina Rizvić ovog je tjedna predstavila svoju najnoviju pjesmu ''Quietly''. Za naš radio o pjesmi je napisala: "Nadam se da ste svi dobro i da se čuvate. Pjesmu "Quietly" napisala sam negdje prije 5 godina dok sam živjela u Zagrebu. U tom periodu sam puno slušala kantautora Matta Corbyja iz Australije koji me potpuno očarao njegovom iskrenom emocijom i snagom jednostavnosti što mi je pomoglo u nekim tadašnjim životnim situacijama kroz koje sam prolazila.

Njegov utjecaj se dosta odrazio na pjesme koje sam tada pisala i koje trenutno pripremam za novi engleski album, a "Quietly" je jedna od pjesama u kojoj sam htjela prenijeti osjećaj mira svima kojima je to potrebno u ovim trenucima."

Dinu Rizvić, koja trenutno živi u Londonu, uskoro ćemo ugostiti u našem eteru te s njom porazgovarati o nadolazećem albumu.

Pjesmu poslušajte ispod, a ovim vas putem pozivamo da se ujedno i pretplatite na njezin YouTube kanal, u sklopu akcije podrške glazbenicima na ovoj platformi. Cilj je stići do minimalno 1000 pretplatnika.