Scena

22.05.2020

Lady Gaga objavila novi singl ''Rain On Me'' na kojem joj se pridružila Ariana Grande!

Nakon što je novi album „Chromatica“ najavila pjesmom „Stupid Love“, Lady Gaga je objavila singl „Rain On Me“, na kojem joj se pridružila vokalna supersila Ariana Grande. Album „Chromatica“ bit će objavljen 29. svibnja

Nezaustavljiva Lady Gaga nastavlja oduševljavati novim pjesmama. Nakon što je odlično prihvaćenim singlom „Stupid Love“ osvojila glazbene ljestvice i otkrila dio onoga što nas čeka na njenom novom albumu „Chromatica“, koji će biti objavljen 29. svbinja, pjevačica je objavila pjesmu „Rain On Me“. Riječ je o suradnji s megapopularnom Arianom Grande, koja je popraćena i briljantnim videospotom. Publika pjesmu „Rain On Me“ može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu

Brojni obožavatelji Lady Gage s nestrpljenjem čekaju njeno novo studijsko izdanje "Chromatica". Pjevačica je posljednji album "Joanne" objavila 2016. godine, a nakon što je zbog globalne COVID-19 pandemije potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je prethodno najavila, otkrila je da će "Chromatica" svjetlo dana ugledati 29. svibnja.

Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta One World: Together At Home, u kojem je sudjelovalo skoro 80 imena među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

 
Inače, baš na današnji dan, 22. svibnja 2017. Ariana Grande održala je koncert u O2 Areni u Manchesteru, koji se pretvorio u teroristički napad. U eksploziji je poginulo 22 ljudi, dok je ozlijeđeno 139, a najviše je među njima bilo tinejdžera i djece. Napad je, improviziranom kovčeg-bombom sa čavlima, izvršio 22-godišnji Britanac libijskog podrijetla Salman Abedi, koji je i sam pritom poginuo.