Scena

 

 

09.06.2020

Zdravko Čolić na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Još krajem prošle godine najavljen je koncert jedne od najvećih zvijezda na ovim prostorima – Zdravka Čolića, a sada vam Festival Opatija sa zadovoljstvom najavljeno i potvrđuje - koncert će se održati 18. srpnja 2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Nakon korona-krize vrijeme je za opuštanje i uživanje u brojnim programima koji će se održati pod zvjezdanim nebom Ljetne pozornice u Opatiji. Jedan od njih je i nastup glazbenika koji je nepovratno zadužio domaću scenu svojim moćnim vokalom. Ovo je prava prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima. Na prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Nastup u Opatiji je „pred vratima“, a kako su svi njegovi nastupi rasprodani, zainteresiranoj publici se savjetuje da na vrijeme dođe do ulaznica koje mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (Zert bb, Opatija) i na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Koncert će biti održan u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.