Scena

14.07.2020

Katy Perry objavila novi singl ''Smile''!

Katy Perry razveselila je obožavatelje novom pjesmom „Smile“, zaigranim i ohrabrujućim singlom koji zrači optimizmom. Glazbenica je otkrila da pjesma nosi isti naziv kao njen nadolazeći studijski album, koji na police stiže 14. kolovoza. Poslušajte pjesmu na digitalnim glazbenim servisima

Ovu sam pjesmu napisala dok sam prolazila kroz vrlo mračno razdoblje. Sada kad ju slušam mogu reći kako je odličan podsjetnik da sam se uspješno izborila za to da budem bolje. 'Smile' predstavlja tri energične minute nade“, otkrila je Katy.

Perry je uz otkrivanje naziva njenog istoimenog albuma „Smile“ objavila i naslovnicu izdanja, koji svojom zaigranošću odražava njen talent za kreiranje jedinstvenih vizuala. Da njen novi album stiže 14. kolovoza pjevačica je otkrila već u svibnju, kad je predstavila singl „Daisies“. Atmosferičnoj baladi prethodile su pjesme „Never Really Over“ i „Harleys In Hawaii“.

Premda Katy još nije objavila popis pjesama koje će se naći na albumu, obožavatelji koji prednaruče album „Smile“ odmah će moći preuzeti „Daisies“, „Never Really Over“ i „Harleys In Hawaii“.