Novosti

 

 

15.07.2020

Vrući Max petak POPUSTI 17. srpnja u Max City centru u Puli!

Nastavljamo s tradicijom – jer svaki treći petak u mjesecu poseban je dan za kupnju u Max City centru na Stoji u Puli.

Mohito, Sinsay, Idexe i Women Secret imaju popuste do 70%, Mass ima sezonske popuste do 60%, Reserved do 50%. Zaks ima 35% popusta na nakit od zlata i dijamanata, Watch Centar ima 20% popusta sve satove i nakit. Sport Vision i Buzz imaju 20% popusta na nesniženi asortiman te dodatnih 10% popusta na već sniženo, The Athlete's Foot ima 20% popusta na sav nesniženi asortiman.

Detaljan popis svih popusta provjerite na https://maxcity.hr/maxpetak147. 

Ne propustite pregledati ponudu ni ostalih trgovina u Max-u među kojima su još i H&M, Mango, Kik, Pepco, CCC, Elipso… više od 100 svjetskih brendova na jednome mjestu.
Kupovina po povoljnim cijenama traje cijeloga petka 17. srpnja od 9 sati do 22 sata.

Podsjećamo kako Max City provodi sve neophodne mjere kako bi zaštitili posjetitelje i zaposlenike. Pored pojačanog čišćenja svih prostora u centru redovito se provodi i dezinfekcija - naročito onih površina koje se češće diraju (rukohvati na ogradama i stubištima, tipkala u dizalima, slavine u sanitarnim prostorima…).

Posjetiteljima je i na više pozicija u centru na raspolaganju tekućina za dezinfekciju ruku.

Molimo cijenjene kupce i posjetitelje da nose zaštitne maskice te da koriste dezinfekcijska sredstva na ulazima trgovina. Pridržavajmo se zaštitnih mjera socijalne distance i poštujmo međusobnu udaljenost od 2 metra prilikom kupovine. Na taj način omogućit ćete sebi ugodniju kupnju i bezbrižan boravak u centru. 

Upravo vam zato i ovim putem zahvaljujemo na posjeti i podršci.

MAX CITY