Lokalne vijesti

16.07.2020

Ulaz na Labin Jazz festival samo s ulaznicom

Tim Labin Art Republike, koja se ove godine neće održati u svom uobičajenom obliku, uspio je organizirati držeći se svih preporuka i mjera Nacionalnog stožera,  tradicionalni Labin Jazz festival – naravno, u smanjenom i prilagođenom obimu. U planu su četiri koncerta kroz srpanj i kolovoz, na kojima će se iz već poznatih razloga ograničiti broj posjetitelja.  

Prvi koncert na programu je večeras s početkom u 21:30 sati, na poznatoj lokaciji – „Špina“ u srcu labinske starogradske jezgre. Festival otvaraju dobitnici Porina za jazz album godine Vedran Ružić trio, kojeg sačinjavaju Pavle Miljenović na gitari te Adriano Bernobić na bubnjevima, dok je sam autor na kontrabasu te bass gitari.

Zbog značajnog interesa za jazz koncert Vedran Ružić Trio, a istovremeno ograničenog broja posjetitelja na najviše 70, Grad Labin osigurat će besplatne ulaznice koje zainteresirani mogu podići u Uredu Turističke zajednice Grada Labina na Titovom trgu u Starom gradu danas do 17,00 sati. Ako i nakon 17 sati  ostane ulaznica one će se moći preuzeti od 20,30 ispred Narodnog muzeja. Informacija o broju preostalih ulaznica bit će pravovremeno objavljena na www.labin.hr i putem medija. 

Prema naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite na koncertu će se poštivati sve mjere i preporuke socijalne distance te držati najveća razina epidemiološke sigurnosti sa sjedećim mjestima među kojima će minimalni razmak biti 1,5 metra. Na „Špini“ će se kontrolirati oba pristupa,  posjetitelji će na ulazu dezinficirati ruke,  a po potrebi mjerit će se tjelesna temperatura. Ulaz kod Špine bit će moguć isključivo uz predočenje ulaznice.